RENHUD fra Dr. Greve – forebygger uren hud

Har du fått med deg vår nyeste serie fra Dr. Greve? RENHUD inneholder aktive ingredienser som forebygger uren hud – slik at du kan føle deg fresh hver dag.

RENHUD fra Dr. Greve. FOTO

RENHUD er en vegansk serie med hudpleieprodukter full av aktive ingredienser med mange fordeler for huden din. Produktene er også dermatologisk testet. La oss bli kjent med produktene i hudpleieserien, før du får en innføring i super-ingrediensene.

Dette er produktene i RENHUD-serien

  • RENHUD Ansiktsrens

En vegansk dyptrensende ansiktsrens med salisylsyre som har en mild eksfolierende effekt. Den rengjør huden effektiv og etterlater den frisk og matt. Rensen kan brukes morgen og kveld, og bidrar til å forebygger forekomst av kviser og urenheter. I tillegg vil den bidra til å redusere synligheten av porer.

  • RENHUD Toner

Toneren renser i dybden og etterlater huden matt og frisk. Den inneholder også salisylsyre som med sin milde eksfolierende effekt forebygge forekomst av urenheter i huden. Påfør med en bomullspad på ansiktet eller på utvalgte partier, som T-sonen. Du trenger ikke å skylle av toneren.

  • RENHUD Serum

Vårt RENHUD serum inneholder hyaluronsyre og kildevann som gir en intens fuktboost til huden. Hyaluronsyre binder fuktigheten i huden, slik at den føles mykere og jevnere. Påfør 2-3 dråper serum på renset hud og la trekke inn.

  • RENHUD Ansiktsgel

En lett og forfriskende ansiktsgel med niacinamide og kildevann som raskt trekker inn i huden og tilfører fukt – uten å gjøre huden blank.

  • RENHUD Ansiktsservietter

Parfymefrie ansiktsservietter som effektivt fjerner sminke – til og med vannfast maskara, og etterlater huden myk og forfrisket.

Dr.Greve RENHUD. FOTO

Aktive ingredienser som forebygger uren hud

Det er spesielt tre ingredienser du burde vite om som vil endre hudpleierutinene dine: Niacinamide, salisylsyre og hyaluronsyre.

Niacinamide er et vannløselig B3-vitamin som trekkes raskt inn i huden og har mange fordeler – og kan brukes av alle hudtyper. Det er en aktiv ingrediens som bidrar til å holde på fuktigheten i huden, reduserer talgproduksjonen i huden, samt reduserer synligheten av porer.

Salisylsyre er en superstjerne når det kommer til urenheter og porer! Salisylsyre er en fettløselig BHA-syre som eksfolierer hudens overflate og bidrar til en klarere hud og mindre fremtredende porer.

Hyaluronsyre er ikke en syre, men et sukkermolekyl som binder vann. Den har en fuktbindende evne og har derfor en fuktighetsgivende effekt. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden, men nivået blir lavere med alderen.

Gode hudpleietips: