Hvorfor bruke micellar vann?

Har ikke micellar vann blitt en del av hudpleierutinen din, så kommer du kanskje til å revurdere dette nå. Produktet har blitt en stor snakkis i skjønnhetsverden, og det med god grunn. Les hvorfor du bør bruke micellar vann.

Dr. Greve Micellar vann. Hvorfor bruke det?

Enkelt forklart er micellar vann, som Dr. Greve Micellar Rensevann, en tynn ansiktsrens som tar bort sminke og urenheter samt tilfører fuktighet og friskhet i ett enkelt trinn. Produktet består av miceller, som er en mikroskopisk formasjon av molekyler som binder og løser opp urenheter, sminke og smuss – både vannløselig og fettløselig.

På denne måten kan du enkelt rense huden din, samtidig som den lette og myke konsistensen etterlater en deilig og frisk følelse i huden. Dr. Greve Micellar Rensevann er i tillegg beriket med hudens egne fuktighetsgivende stoffer, betain og urea, som hjelper huden med å opprettholde sin rette fuktighetsbalanse.

4 grunner til å bruke micellar vann

  1. Micellar vann passer de fleste hudtyper, også deg som har en sensitiv eller irritert hud, da det er en skånsom måte å fjerne sminke på.
  2. Start dagen med å fjerne eventuelle overflødige oljer og urenheter ansiktet har trukket til seg i løpet av natten. Samtidig forbereder du huden til dagens sminke.
  3. Det kan også brukes til kveldsrutinen for å fjerne sminke og rense for smuss i huden. Perfekt å avslutte kvelden med en pleiende og fuktighetsgivende rens – bruk gjerne en god nattkrem når produktet er absorbert inn i huden.
  4. Micellar vann er praktisk å ha med på farten. For eksempel om du ønsker å freshe opp ansiktet etter en tur på treningssenteret eller en lang dag på kontoret.

Hvordan bruke micellar vann?

Det er kjent at overdreven dusjing og vann kan tørke ut huden, men ved å bruke micellar vann trenger du ikke like mye vann i renserutinen din. Om dette bør være eneste produkt du trenger for å rense huden, er individuelt, men en kombinasjon av å rense i ekstra godt en gang iblant vil nok være å anbefale. Test deg frem, og finn rutinen som passer best for deg og din hud.

Når du skal rense huden med micellar vann start alltid med øynene før du renser resten av ansiktet. Påfør litt på en bomullspad og dra den forsiktig over øynene. La bomullspaden gjerne hvile på øynene noen sekunder slik at sminken blir godt absorbert. Husk å ikke presse for hardt, men dra den heller over flere ganger.

Deretter kan du rense resten av ansiktet for å fjerne både sminke og smuss. Du trenger ikke skylle ansiktet med vann etterpå – for å unngå tørke ut huden med for mye vann. Når produktet er absorbert inn i huden kan du fortsette rutinen din som vanlig – for eksempel serum, dagkrem eller nattkrem.

Flere gode tips finner du her: