Slik skaper du balanse i hverdagen

I en hektisk og travel hverdag er det ikke alltid like lett å ha fokus på eget velvære. Men riktig pleie av kropp og sjel gjør underverker.

Dr. Greve Sensitiv-produktserie. FOTO

Jobb og familieliv kan ta både tid og energi, og for deg med et høyt tempo kan det derfor være lurt å ta noen ekstra minutter for å lytte til kroppen. Stress har en rekke negative virkninger på helsen, og kan føre til smerter i rygg og nakke, hodepine og svekket immunforsvar.

Ro og likevekt

Løsningen for mange har vist seg å være yoga, som med enkle kroppsøvelser passer for alle. Yoga handler om å ta kontroll over eget liv, både fysisk og mentalt, og utføres i et rolig tempo uten anstrengelser. Resultatet er velvære i egen kropp, samt en følelse av ro og avspenning.

Balanse i hverdagen trenger ikke kun å handle om det indre. Lite tid for egenpleie kan også gi utslag i form av tørr, nuppete og gusten hud. Sett av et par kvelder i uken til å ta vare på kroppen din. Noen enkle yogaøvelser etterfulgt av litt egentid på badet vil gjøre underverker for kropp og sjel.

Belønn huden

Huden er vårt største organ, og beskytter oss mot giftstoffer, UV-stråler og bakterier. Du bør derfor behandle den deretter.

For å bli kvitt nuppete og tørr vinterhud samt gi huden tilbake sin naturlige glød kan Dr. Greve Sensitiv-serie være et smart alternativ. De milde produktene rengjør og pleier huden uten å forstyrre dens egne beskyttelsesbarriere, og er spesielt utviklet for daglig hygiene og pleie. Vi anbefaler også å skrubbe kroppen jevnlig med en skånsom peeling for å fjerne oppsamlingen av døde hudceller.

Dr. Greve Sensitiv intimvask  er utviklet for daglig vask av underlivet, med melkesyre som bidrar til å bevare underlivets lave pH-balanse. Alle produktene i serien er dermatologisk testet på sensitiv hud.

Flere tips til pleie av huden: