Dr. Greve Antiperspirant for menn

Alle har vært der – ikke bare med svetteringer på klærne, men også med en sjenerende lukt som ikke akkurat gir en selvtillitsboost. For å unngå at det skjer igjen lanserer vi en antiperspirant som gjør jobben sin – og er uten tung parfyme.

Dr. Greve Mann Antiperspirant. FOTO

Svette lukter ikke vondt i seg selv, men i kontakt med bakterier i huden kan det oppstå en ubehagelig lukt. God hygiene vil kunne redusere denne mengden med bakterier – men en god antiperspirant vil kunne redusere mengden med svette som kommer ut av kroppen. Derfor har vi lansert et nytt produkt i Mann-serien.

Dr. Greve Mann Antiperspirant er en hudvennlig antiperspirant med 48 timers dokumentert effekt mot svette. Den er dermatologisk testet på sensitiv hud og har en behagelig, frisk duft som etterlater en ren følelse. Du kjenner kanskje også igjen den milde duften fra dusjsåpen?

Hva er forskjellen på antiperspirant og deodorant?

Mange er usikre på hva forskjellen på en vanlig deodorant og en antiperspirant er, men det skal du få en enkel forklaring på her. En deodorant inneholder ingredienser som dreper bakterier og gir en behagelig duft etter bruk – altså er målet å maskere lukten, eller fjerne den.

En antiperspirant, derimot, inneholder aluminiumsalter som trenger inn i huden og blokkerer svetteporene. Altså vil det ikke bare fjerne lukten, men hindre at svetten trenger gjennom i området antiperspiranten er påført.

Hvordan bruke antiperspirant?

Sørg for at huden er helt tørr og ren før du påfører antiperspirant. Dersom huden din er våt vil ikke ingrediensene klare å trenge inn i huden. La den også tørke før påkledning.

Et godt råd er å ta på antiperspirant om kvelden for å unngå svetteringer dagen etter. Grunnen til dette er hvis du begynner å svette rett etter å ha tatt den på, vil saltene dyttes ut igjen og du vil ikke få ønsket effekt. Du kan trygt ta deg en dusjen på morgen etter og vaske bort eventuelle overflødige rester.

Husk at du ikke bør bruke antiperspirant på sår eller irritert hud.

Plaget av ulekre svetteringer, og ønsker å føle deg fresh uten et produkt med tung parfyme som skjuler problemet, men faktisk fjerner det? Dr. Greve Mann Antiperspirant finner du i de fleste dagligvarebutikker.

Les også:;