Så enkelt er det å fjerne neglelakk

Å ha på neglelakk får oss til å føle oss freshe med fine hender, men å fjerne denne igjen kan noen ganger være utfordrende – i hvert fall om neglelakken er mørk. Derfor har vi både en nyhet til deg og noen gode tips når du skal fjerne neglelakk.

Dr. Greve Effektiv Neglelakkfjerner. FOTO

Først ut: Dr. Greve Effektiv Neglelakkfjerner fjerner neglelakk effektivt og skånsomt, samtidig som den pleier og styrker neglene. Den er fri for aceton og inneholder provitamin B5 som gjør at huden og neglene bevarer fuktigheten. Provitamin B5 har også lenge blitt ansett for å bidra til å øke fleksibiliteten og styrken på neglene. Neglelakkfjerneren er i tillegg Svanemerket og vegansk.

Neglelakkfjerner uten aceton

Har du brukt neglelakkfjerner med aceton har du kanskje lagt merke til at neglene og fingertuppene dine tørker ut. En neglelakkfjerner uten aceton er utviklet for å fjerne neglelakk på en mer skånsom måte – uten å tørke ut neglene dine, og den er mildere mot sensitiv hud.

Visste du at neglelakkfjerner med aceton brukes for eksempel for å fjerne løsnegler? Da er det lurt å unngå dette hvis du skal fjerne neglelakk av løsneglene, uten at løsneglene faller av også.

Fjerne mørk neglelakk?

Man trenger ikke en anledning som Halloween for å lakke neglene svarte. En mørk neglelakk kan røffe opp et ellers så rolig uttrykk. Men jo mørkere farge, desto vanskeligere kan det være å få fjernet alle restene fra fingrene. Har du testet dette trikset for å unngå gris når du skal fjerne neglelakk?

Neglelakkfjernertriks:

Trinn 1: Finn en liten bolle og fyll den med litt neglelakkfjerner
Trinn 2: Fukt neglene i omtrent 20 sekunder
Trinn 3: Legg en bomullspad på neglen og la væsken trekke inn et par sekunder før du fjerner den mørke neglelakken med et sveip
Trinn 4: Smør hendene med en god håndkrem som pleier og tilfører fuktighet

Fine hender og sterke negler

Hendene og neglene våre blir utsatt for mange former for påkjenninger i løpet av en dag. Derfor trenger de regelmessig pleie og kjærlighet. Det er ikke kun en fin farge på neglene som avgjør om hendene dine ser og føles fine ut. En god håndkrem som tilfører hendene nok fuktighet er også viktig.

Dr. Greve Håndkrem pleier hendene og styrker neglene med inntil 40 prosent. Den inneholder liposomer og provitamin B5 som etterlater hendene vakre og silkemyke. Kremen er dermatologisk testet på sensitiv hud, Svanemerket og har en mild duft.

Flere tips finner du her: