Hva er skjønnhet på norsk?

Det er å komme hjem fra skitur, ta en lang og varm dusj, vaske seg med velduftende såpe. Smøre kroppen inn med silkemyk bodylotion. Ta på seg den myke favorittgenseren. Sette seg i godstolen foran peisen, eller i sofaen, med en god kopp te og et magasin.

Det er å gå lange turer i den vakre, norske naturen, blant høye fjell, dype daler og lange fjorder. Ta en pause og nyte en kopp kakao, spise appelsin og ta en bit deilig sjokolade. Kjenne de første, gryende solstrålene treffe ansiktet mens man sitter i hytteveggen.

Skjønnhet på norsk er rett og slett å bare nyte de små, fine øyeblikkene i hverdagen. Å få solen i øyne på vei til jobb og kjenne et lite smil bre seg over ansiktet. Roser i kinnene mens snøen lett daler ned.

Dr. Greve gir deg skjønnhet på norsk

Vi vil også si at skjønnhet på norsk er å pleie huden sin med produkter som er skapt for måten vi lever på. Dr. Greve består av ulike kroppspleieserie spesielt utviklet for hud som lever i norsk klima og for den norske livsstilen der man finner skjønnhet i hverdagen – sammen med venner og familie, i de vakre, varme sommerdagene så vel som de kalde vinterdagene.

Dr. Greve har kroppspleieserier med milde, trygge produkter for hele familien. Produktene er basert på gode og hudvennlige ingredienser som mandelolje, aloe vera og shea butter. AProduktene er produsert i Norge, og er spesielt utviklet for hud som lever i nordisk klima.

Ekte og naturlig

Ja, skjønnhet på norsk kan være så mangt, men det er også naturlig skjønnhet og det vakre i det uperfekte.
Skjønnhetsindustrien har skapt et urealistisk skjønnhetsideal, og i møte med det såkalte “perfekte” er det lett å føle at man ikke passer inn. Beslutningen om at Dr. Greve ikke skal retusjere kom da vi da vi skulle lansere vår nye ansiktsserie i 2018. Vi ikke ønsker å legge press på unge på denne måten. Så hvis du ser reklamemateriell fra Dr. Greve, enten det er på TV, i magasiner eller på nett kan du være sikker på at modellen ikke er retusjert.

Dr. Greve er både uhøytidelig – akkurat som norske kvinner – og overlegen i å passe på sin særegne skjønnhet.